Szybkie, ale klasyczne placki ziemniaczane :: Skutecznie.Tv [HD]

SkutecznieTv

Gorące, bardzo ziemniaczane, usmażone na chrupiąco i złociście… Placki ziemniaczane w zasadzie robię na dwa sposoby (tj. wykluczając dodatki i mając na myśli ciasto bazowe”;)): 1) z ziemniaków tartych na tarce o grubych oczkach i te pokazuję tutaj: http://gotuj.skutecznie.tv/2010/11/zlociste-i-chrupiace-placki-ziemniaczane-uniwersalne 2) z ziemniaków bardzo drobno utartych/siekanych i te zaprezentuję dzisiaj:) Nie wiem które bym wybrała, gdybym miała decydować. Jedne i drugie uwielbiam, ale chyba ze względu na prostotę i szybkość wykonania wskazałabym te drugie. Czyli dzisiejsze:) Robię je od lat. Sprawdzone, ukochane i chyba nigdy tej mojej miłości do nich nie utracę. Uwielbiam te placki!
Składniki i przepis: http://gotuj.skutecznie.tv/2013/10/szybkie-ale-klasyczne-placki-ziemniaczane

« Mistrzostwa vlogerów: Polimaty vs Kotlet.TV
Smażony Sum na sałatce z Mango »